Zondag 10 september: Camerata Ostendia inviteert: Vandaele & Schollaert: It’s a family affair

Het Oostends dameskoor Camerata Ostendia viert dit jaar haar 35-jarig jubileum. Naast een eigen jubileumconcert wil het koor gedurende haar hele feestjaar een muzikaal aanbod presenteren. Met de concertenreeks “Camerata Ostendia inviteert” zet het professionele muzikanten in de kijker die ooit hun eerste muzikale stappen gezet hebben ergens in de Ter Duinen – Muzeschuit – Camerata-familie, of met wie ze een andere nauwe band hebben.

Met het 4de concert in deze reeks is de cirkel rond: de families Schollaert en Vandaele stonden aan de wieg van deze koorfamilie. In “It’s a family affair” vergast de 2de generatie Schollaerts en Vandaeles u op een generatie- en genre overstijgend muzikaal rendez-vous. Dit gezelschap van professionele en uitmuntende amateurmuzikanten zorgt voor een waardige afsluiter van het 4-luik aan de zijlijn van de zee.

Op zondag 10 september om 17.00 uur kunt u in het Thermae Palace te Oostende ontdekken wat ze voor u in petto hebben. Er zit gegarandeerd muziek in.

 

Kaarten in voorverkoop aan €10 bij de leden, via info@camerataostendia.be of telefonisch op het nummer 0496/72 29 72. Aan de deur kosten de kaarten €12.

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT.

Dit concert is ook een UitPas-evenement.

COI(4)-affichevoostel-page-001